Bioreform viert dit jaar haar 13 jarig bestaan.
Wij begonnen destijds in juni 2006 met een kleine webshop en een grote visie...
Inmiddels bestaat ons Bioreform Team uit 7 medewerk(st)ers met verschillende talenten, die graag uw vragen beantwoorden en zich enthousiast inzetten voor uw bestelling.
Wij streven er naar zoveel mogelijk natuurlijke producten aan te bieden, daarnaast vindt u ook een aantal reguliere drogisterijprodukten.

Het uitgangspunt van Bioreform is te streven naar balans tussen lichaam en geest, de natuur biedt ons hiervoor haar eeuwenoude kracht aan. Wij hopen zo indirect mee te kunnen werken aan een schoner, leefbaar milieu en aan de verbetering van uw natuurlijke gezondheid en welbevinden.

Bioreform werkt iedere dag aan verbeteringen.
Wij hebben geprobeerd om deze nieuwe webshop gebruikersvriendelijk te maken, maar het kan natuurlijk zijn dat u nog wat vragen heeft.
Gebruik hiervoor het contactformulier of stel uw vraag via de chat.
Advies nodig? Of heeft u vragen over een product: dan raden wij u aan om ook naar de desbetreffende website van het product of merk te gaan voor meer informatie.

Bij medische vragen: raadpleeg altijd eerst uw behandelend homeopathisch arts of huisarts.
Bij zelfmedicatie of zelfzorgmiddelen zoals homeopathie, vitaminen etc. adviseren wij u dringend om bij aanhoudende klachten uw behandelend arts, natuurgeneeskundig arts of huisarts te raadplegen.
Lees vooraf goed de bijsluiter of gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Komt u er niet uit, dan kunt u ons altijd e-mailen via het contactformulier of gebruik onze Live Chat.

over ons